HTML

Búvóhely kiadó pár órára

Teljesen felszerelt, barátságos kétszobás lakás, szinte karnyújtásnyira a Duna-parttól és a Váci utca középső szakaszától! Nyugodt, csöndes házban, forgalommentes utcában akár néhány órára is bérelhető. Ha egy meghitt zugban szeretnél pár órát vagy éppen néhány napot eltölteni kedveseddel, esetleg átutazóban jársz errefelé, hívj nyugodtan. A lakást autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyű megközelíteni. Természetesen minden vendég számára biztosított a diszkréció. 1-2 óra: 3.500 Ft 3-4 óra: 4.500 Ft 5-6 óra: 5.500 Ft 7-8 óra: 6.500 Ft 9-10 óra: 7.500 Ft 11-12 óra: 8.500 Ft 1 nap: 11.000 Ft Hívj bizalommal: 30/648-2950 E-mail: McGuinnis1970@gmail.com Bővebben: http://mcguinnis1970.5mp.eu

Friss topikok

  • Gbagor: @Ditta1987: hívtam őket... 30000 kértek 6 órára... Arra hivatkozva mert ünnepnap szeretnék menni. (2017.08.11. 10:18) Búvóhelykalauz

Linkblog

Archívum

2014.03.13. 17:11 McGuinnis

Búvóhelykalauz


Budapesten számos búvóhely közül válogathat az érdeklődő, ám csak viszonylag kevés üti meg azt a mércét, amely érdemessé teszi őket a rendszeres felkeresésre. E rovatban nívósabb hazai búvóhelyeinket vesszük sorra. Ki-ki leírhatja tapasztalatait, benyomásait a különböző szerelmi fészkekről, a gomba módra szaporodó kéjlakokról. Érthető módon fővárosunkra koncentrálunk, hiszen itt van a legtöbb ilyen szexbarlang, és gyakran ezek jelentik a találkahelyet a különböző térségekből érkezők számára. Az itt bemutatott búvóhelyeket vagy személyesen teszteltük, vagy különböző visszajelzések alapján értékeljük őket.

 

 

A NYUGATI ÉS KÖRNYÉKE

A búvóhelyesek hamar kipécézték maguknak a területet. Nem véletlenül, hisz éjjel-nappal hatalmas itt a nyüzsgés, nagy az átmenőforgalom. Számszakilag egészen jó a kínálat - talán csak a Corvin sétány rossz hírű kurvatanyái überelik az itteni mennyiséget -, ám a színvonal meglehetősen felemás: a belsőépítészet, takarítás és a személyzet hozzáállása is gyakran igen sok kívánnivalót hagy maga után.

kreszgeza_u.jpg

A Kresz Géza utcai kéjlak nyitja az igénytelenebb lakások sorát. Jellegzetes retrobútor, kopott törölközők, öreges kiszolgálás - a nagymama megmaradt bútorai között csak itt-ott csillan meg némi újdonság, jelezvén a tulajdonosok igyekezetét a kor szellemiségéhez való igazodásra.

visegradi_u.jpgNem sikerült valami jól az apartman csinosítása és rendben tartása a Visegrádi utcában sem. Hajszálakkal teli, kosztól ragadó ágyneműk, ütött-kopott, slendrián módon szekrénybe hajigált törölközők, törött zuhanyrózsa, eldugult lefolyó. Híre kelt olyan eseteknek, hogy némelyek visszakérték pénzüket, s éjnek évadján nekiindultak másik lakást keresni, annyira elriasztották őket az említett - a tulajdonos által apróságnak gondolt - körülmények. Inkább egy húszágyas hostelszoba, még ott is szívesebben hajtja az ember álomra a fejét! Jellemző módon a fizetés postaládás módszerrel történik: a kuncsaft bedobja a bankókat a levélszekrénybe, a kulcsot pedig egy közeli kis üzletben veheti át. Mondanunk sem kell, a tulaj leginkább az említett ládikó kiürítése céljából keresi fel az elhanyagolt kuckónak otthont adó társasházat. S úgy látszik, a Visegrádi utcában a bádogszekrény több-kevesebb rendszerességgel történő nyitogatásával lényegében ki is merül az üzemeltető, illetve az esetleges személyzet minden tevékenysége.

katona_j_u_buvohely_1.jpg

De nézzük, mi akad még Újlipótváros és a Nyugati téri aluljáró határán. A Katona József utcai búvóhely igazi mostohagyermeke a gazdájának. Nemcsak az igénytelenség, de a retró is teljes pompájában tenyészik ezen a közlekedésileg sem túl szerencsés helyen lévő "kéjbarlangban". Az aluljáró közelsége ugyanis viszonylagosan értendő: jó hat-hét percet kell gyalogolni a metrótól, mire elérjük az újlipótvárosi léptékkel mérve eléggé kiábrándító látványt nyújtó, leharcolt házat. Hetvenes-nyolcvanas évekből visszamaradt, lassan már muzeális értékké nemesülő bútorzat egymás hegyén-hátán, a jól ismert, legkülönfélébb színű női hajszálakkal átszőtt pokrócok, egyedi lenyomatokkal tarkított, foltos kínai ágynemű, berregő hűtőszekrény.

visegradi_utcai_buvohely.png

Vetekszik az előzőekkel, mégis egy fokozattal talán kevésbé silány egy másik Visegrádi utcai randikuckó. A lakás nehézkesen megközelíthető helyen, a Szent István parknál található, egy bauhaus épület harmadik emeletén. Igénytelen berendezés, ütött-kopott huzatok, 80-as éveket idéző kispolgári miliő. Lakberendezőjének trehány hozzáállását a viszonylag tágas terek sem tudják ellensúlyozni. Kifejezetten kényelmetlen érzései támadnak benne az embernek, ha egy jó csajt első alkalommal ide cipel fel.

 

agy_kepek.jpg
A nagymama-fílingtől ez idáig mindössze egy búvóhely tudott úgy igazán megszabadulni a Nyugati környékén, ez viszont elhelyezkedését tekintve is elsőrangú. A megújuló Nyugati tér közvetlen szomszédságában, egy pompás bauhaus épületben kapott helyet. Modern, ízléses bútorok, hangulatos színek, káprázatosan jó felszereltség, és még folytathatnánk a felsőfokú jelzők osztogatását. Ez a barátságos apartman valóban méltó arra, hogy itt töltsünk el kedvesünkkel pár órát vagy egy egész hétvégét. Az élményt egy hatalmas sarokkád teszi teljessé, no és persze az sem utolsó, hogy télen sem kell fagyoskodnia odabenn az embernek, mint az oly sok búvóhelyen jellemző.

hegedusgyula_u.png

Bár közelebb esik a Lehel térhez, tulajdonosa mégis a Nyugati vonzáskörzetéhez számítja a képen látható, Hegedűs Gyula utcai "randikuckót". A kifejezést szándékosan tettük idézőjelbe, mivel a lakás otthonosnak legkevésbé sem mondható, s így véleményünk szerint egyáltalán nem "kuckós" - inkább emlékeztet egy leharcolt kollégiumi szobára, mint egy ötcsillagos luxuslakásra. A helyszín tisztasága még csak-csak (bár a pókhálókat néha lekotorhatnák egyik-másik fölső sarokból), de inkább ne ide hozd a csajodat, ha valami modern, romantikus estét szeretnétek összehozni. Igénytelen egy-két órás összejövetelekre elmegy... és ezzel mindent elárultunk róla. A lakást átadó idősebb páros mintha ott lakna az "apartmanban".

13 komment